Hoe speel je roulette?

Hoe-speel-je-roulette?We horen vaak de vraag hoe speel je roulette. Toch is dit zeer simpel en dit is een spel dat jij op een zeer eenvoudige wijze kunt gaan leren. Het is goed om te weten dat er drie verschillende varianten van roulette zijn die je kunt gaan spelen. Op deze website hebben wij het vooral over Amerikaans roulette maar je hebt ook de mogelijkheid om Europees roulette en Frans roulette te gaan spelen. Het verschil tussen Amerikaans roulette en de andere twee varianten is dat er bij Amerikaans roulette een extra getal op het wiel aanwezig is en dat is de dubbele nul. Dit betekent dat je meer mogelijkheden hebt om in te gaan zetten, maar dat er ook een lagere winkans is vergeleken met de Europese en de Franse variant van roulette.

Welk spel past het beste bij jou?

Wij kunnen je niet vertellen welk spel het beste bij jou past en dit is dan ook iets wat je echt zelf moet ontdekken. Het is dan ook goed om te weten dat als je roulette op het internet gaat spelen in het online casino je de spellen eerst gratis kunt gaan proberen. Dit kun je doen door met virtueel geld te gaan spelen en dat betekent dat je geen echte winsten kunt gaan behalen. Dit is natuurlijk wel minder spannend maar het gratis spelen is dan ook vooral bedoeld om jou een goede indruk van de spellen te gaan geven. Zo kun jij bepalen welke variant het beste bij jou past en dit spel dan vervolgens te gaan spelen. Ook al zijn sommige spellen gratis, het ziet er echt uit.

Hoe ga je spelen?

inzetHet spelen is zeer simpel en je gaat dan eerst bepalen waar je op in wilt gaan zetten. Des te groter de kans dat je gaat winnen des te kleiner je winst zal zijn. Dit is ook een groot voordeel van het spelen van roulette, want je kunt zelf aangeven hoeveel kans je wilt maken om te gaan winnen. Zo kun je bijvoorbeeld op een getal gaan inzetten maar dan is er een kleine winkans. Win je wel dan zal je vijfendertig maal je inzet terug gaan krijgen. Wil je liever een grotere winkans dan kun je bijvoorbeeld ook in gaan zetten op de rode of zwarte kleur of op de even en de oneven nummers. Als je dit gaat doen dan heb je een winkans van bijna vijftig procent maar dan krijg je wel een lagere winst uitgekeerd.

Hoe werkt het inzetten?

inzetten op de tafelAls je hebt bepaald welke inzet je wilt gaan plaatsen dan kun je dit gaan doen op de speeltafel. Hier zie je dan verschillende vlakken waar je de inzet op kunt plaatsen. Dit kan dan een getal zijn maar ook een reeks getallen of een kleur. Ieder fiche heeft een bepaalde waarde en jij bepaalt hoeveel je in wilt zetten door de fiches op de speeltafel te leggen. Vervolgens zal het wiel gaan draaien en als je hebt weten te winnen dan zal de winst uitbetaald gaan worden.

Amerikaanse roulette spelen © 2024
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Loketkansspel.nl
De inhoud op deze website is niet bedoeld voor minderjarigen