Martingale strategie

Martingale-strategieDe Martingale strategie is een strategie die theoretisch altijd voor winst zal gaan zorgen. Het is daarbij dan ook nog eens een zeer simpele strategie om te gaan leren. Wil je graag eens op een makkelijke manier leren wat het spelen volgens een strategie inhoudt dan zou je deze strategie kunnen gaan proberen. Heb je al eens een andere strategie geprobeerd dan is het aan te raden om deze strategie daarmee te gaan vergelijken. Dit doe je door met dezelfde inzet te starten en beide strategie├źn dan voor een vast aantal spellen te gaan proberen. De strategie waar je dan het beste resultaat mee behaald of waar je het meeste plezier aan beleefde gebruik je dan om te gaan spelen.

Hoe werkt de strategie?

We gaven al aan dat dit een zeer eenvoudige strategie is om te leren en het enige dat je gaat doen is bij verlies je inzet verdubbelen. Heb je dan een aantal keren op rij verloren en win je, dan maak je ineens al je verliezen goed en dan zal je zelfs een kleine winst gaan behalen. Het is bij deze strategie wel van belang dat je altijd gaat inzetten op de even of de oneven getallen of op de rode of de zwarte kleur. Hiermee heb je een winkans van bijna vijftig procent en het zal dan ook nooit lang duren voordat je een spel gaat winnen. Stel je begint met een inzet van twee euro. Win je dan doe je niets en dan speel je opnieuw met de inzet van twee euro. Verlies je nu dan ga je de inzet verdubbelen naar vier euro. Blijkt dan dat je weer verloren hebt dan verdubbel je de inzet naar acht euro. Weet je dan weer te winnen dan zal je zien dat je niet alleen je verliezen goed hebt gemaakt, maar dat je ook een kleine winst hebt behaald.

Let op de inzet waar je mee start

rouletteHet is bij deze strategie belangrijk om goed op te letten met welke inzet je gaat starten. Zorg ervoor dat deze inzet niet te hoog is. Stel je begint met tien euro en je verliest een aantal keer op een rij dan speel je ineens met een groot bedrag en dit kan je budget dan wel eens te boven gaan. Het is dan ook raadzaam om met een klein bedrag als inzet te starten. Het kan dan wat langer duren, maar ook dan zal je merken dat je een leuke winst kunt gaan behalen.

De nadelen aan deze strategie

Het principe van deze strategie is dus dat je blijft verdubbelen als je verliest. Dit heeft echter ook een nadeel. Je kan dus met zeer grote inzetten komen te spelen maar het kan dan ook zijn dat je niet meer in kunt zetten omdat je de limiet van een tafel hebt bereikt. Kijk dan ook goed naar deze limiet en je weet dan meteen hoeveel je in kunt gaan zetten. Het kan ook raadzaam zijn om even te stoppen als je al meerdere keren op rij verloren hebt.

Amerikaanse roulette spelen © 2024
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Loketkansspel.nl
De inhoud op deze website is niet bedoeld voor minderjarigen